‘Synergie’ – Sarah Linde en Maartje van der Kruijs

18 september – 21 november 2020

In het najaar nemen Sarah Linde en Maartje van der Kruijs de galerie onder handen. Ze tonen hun teken- en etswerk en laten zelfs de ramen niet met rust. Hun werk toont diverse overeenkomsten, zoals veelal zwart/wit werk. Beide werken zowel op groot als klein formaat. Maar waar Sarah je meeneemt in grote lijnen naar de kern van een gevoel of gedachte, kun je helemaal verdwijnen in de miniatuur tekeningen en sprookjesachtige werkelijkheid van Maartje.

Naast deze prachtige expositie willen ze het publiek betrekken bij hun werk door middel van hun project ‘Tekening Retour’. Ze vragen 21 kunstenaars om een tekening te maken, waar een bezoeker, al tekenend op mag reageren. Deze tekening wordt naar de kunstenaar gestuurd, waarop hij of zij gaat reageren. Deze estafette loopt tijdens de gehele expositie. Neem deel aan deze communicatie; kom tekenen bij Atelier Anders!