Taart schilderen

taart schilderen, van Gogh, Vincent van Gogh, Atelier Anders, groeps uitje, familieworkshop

Een kunstwerk om je tanden in te zetten.

Atelier Anders heeft de meest feestelijke workshop: taarten schilderen. Dit is niet zomaar een vrolijke taart, maar een kunstzinnig hoogstandje op elk feest.
We laten ons inspireren door de schilderijen van Nederlands trots; Vincent van Gogh. Zijn met dikke klodders geschilderde meesterwerken nodigen uit om los te gaan met kleurrijke suiker crème op taart.

Alleen aan één taart werken is fijn, maar kan ook als een flinke klus aanvoelen. Daarom is het bij deze workshop ook mogelijk om samen één taart te maken.

Lesinhoud: Tijdens deze workshop krijgt u niet alleen honger, maar ook interessante van Gogh feitjes voor uw kiezen. U doorloopt in het kort zijn leven en laat u inspireren door zijn werken.
U werkt met eetbare materialen zodat uw kunstwerk in zijn geheel gegeten kan worden. We bouwen eerst een mooi canvas van cake met slagroom en/of fruit vulling, die we bekleden met fondant. Daarna kiest u een kunstwerk en kijken we samen hoe u deze afbeelding het beste met suiker crème, marsepein en andere taart decoratie kunt opbouwen.
U gaat naar huis met een waar kunstwerk om van te smullen.

Duur: 2,5 uur
Prijs: €32 p.p. of € 45,- voor twee personen die samen één taart maken. 
Aantal deelnemers: 4 tot 12 personen bij Atelier Anders. Tot 40 personen op locatie (mits de 1,5 meter afstand bewaard kan worden).

Reserveren is ook mogelijk buiten de openingstijden van Atelier Anders.

Het is mogelijk om deze workshop op locatie te reserveren. Hierbij komt een reiskosten tarief van €12,- tot 40 km vanaf Atelier Anders. Extra kilometers krijgen een heffing van €0,30 per kilometer.