Workshops

Atelier Anders biedt diverse soorten groepsworkshops en heeft een agenda waar u als individu bij aan kunt sluiten (scrol naar beneden voor de agenda). We kunnen de workshops verdelen in drie categorieën: workshops, familie workshops en verdiepende cursussen.

De workshop: leuk maar leerzame workshops voor volwassenen, waarbij de techniek vooropstaat. Deze zijn geschikt voor vrienden, groepen of als bedrijfsuitje. Het is mogelijk om een extra teambuildings opdracht er aan toe te voegen.

De familie workshop: een workshop waar de gezelligheid vooropstaat. Deze workshops zijn bedoeld voor alle leeftijden. Het doel is om leuke herinneringen te maken en met iets speciaals naar huis te gaan. Zo is het ook mogelijk om een cadeau voor iemand anders te maken.

Verdiepende cursus: onder deze categorie vallen cursussen, workshops of lezingen die gericht op het culturele vakgebied. Het kan een introductie of een verdieping zijn voor mensen die een kunstzinnig vak uitoefenen of beogen.

Het gemaakte werk kan in Atelier Anders worden ingelijst. We hebben verschillende lijsten met en zonder passe-partout waaruit u kan kiezen.

Tijdens de workshops komt u tot het mooiste resultaat door professionele begeleiding van kunstdocent Lia van de Goor-Verstegen of één van de andere vak kunstenaars. Bij elke workshop wordt u voorzien van koffie, thee, fris en natuurlijk een heerlijke versnapering.
De workshops kunnen aangevraagd worden op eigen datum en tijd, voor groepen vanaf 4 personen, overdag, in de avond en in het weekend. Heeft u een verzoek wat niet in het workshopaanbod staat, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken (e-mail naar: info@atelier-anders.nl).

Een workshop op eigen locatie heeft een reiskosten tarief van €12,- tot 40 km vanaf Atelier Anders. Extra kilometers krijgen een heffing van €0,30 per kilometer.

Als individu bent u ook van harte welkom en kunt u inschrijven bij de workshops in de agenda hieronder. Bij minimaal 4 deelnemers gaat de workshop door.
Reserveren kan per e-mail naar: info@atelier-anders.nl of via telefoon +31(0)625641933

Workshop agenda


Ei-tempera
Zelf verf maken met ei
Datum:
Tijd: 19:30-21:30
Prijs: € 31,50

Cyanotypie
Analoog Photoshoppen in cyaan blauw
Datum:
Tijd: 19:30-21:30
Prijs: € 31,50

Monotype
Een unieke druktechniek
Datum:
Tijd: 19:30-21:30
Prijs: € 30,50