Galerie ruimte verhuur

Bent u opzoek naar een unieke plek voor een vergadering of wilt u een actieve en creatieve brainstormsessie, dan bent u bij Atelier Anders aan het juiste adres. Het is mogelijk om de galerieruimte te huren voor vergaderingen, individuele werksessies, kleine groepsworkshops of andere gelegenheden.

U kunt de ruimte huren, maar ook faciliteiten als een beamer, flipover, of het gebruik van een lunch behoren tot de mogelijkheden. Kies voor zelfstandig gebruik van de ruimte of laat u bedienen door een gastvrouw. Uw vergadering is helemaal compleet met een creatieve brainstorm of alternatieve teambuildingsopdracht als intermezzo.

Het is mogelijk om de ruimte te huren buiten de openingstijden. Atelier Anders is vrijdag en zaterdag van 13:00 tot 17:00 open voor bezoekers.

Aanwezig:

  • Tafel (1 x 3 meter)
  • 2 banken à 3 meter
  • 2 stoelen met rugleuning
  • 6 krukken
  • Gratis wifi
  • Vrij gebruik van het terras

Unieke intermezzo
Maak je bijeenkomst of vergadering onvergetelijk, door af te wisselen met één van de inspirerende intermezzo’s van Atelier Anders. Deze inspirerende activiteiten zijn voor groepen tot 12 personen te boeken.

Creatieve brainstormsessie
Als kunst galerie en werkplaats is het niet moeilijk om creatief aan de slag te gaan bij Atelier Anders. Maar het doel van een brainstormsessie hier, is om met deze activiteiten verder te komen in je eigen beroepspraktijk. Geef aan waar je als club of bedrijf een keer over wilt brainstormen, dan zoekt Atelier Anders een bijpassende opdracht. Zodat dit niet alleen een fijne onderbreking van de vergadering wordt. Maar ook een daadwerkelijke aanvulling van de bijeenkomst.
€35,- per half uur

Unieke teambuildingsopdracht
Atelier Anders is in het bezit van meerdere korte teambuildingsopdrachten. We beslissen samen (dat is al een goede team opdracht) welke opdrachten we gaan doen in de gereserveerde tijd. Het is ook mogelijk om van te voren te bespreken waar jullie als team aan willen werken.
€30,- per half uur

Art Based Learning
Een unieke methode waarbij u niet leert over kunst, maar door goed te kijken, gaat u leren van kunst. Het biedt u de mogelijkheid om nieuwe inzichten te krijgen door kunst.
€55,- per uur