Galerie ruimte verhuur

Bent u opzoek naar een unieke plek voor een vergadering of wilt u een actieve en creatieve brainstormsessie, dan bent u bij Atelier Anders aan het juiste adres. Het is mogelijk om de galerieruimte te huren voor vergaderingen, individuele werksessies, kleine groepsworkshops of andere gelegenheden.

U kunt de ruimte huren, maar ook faciliteiten als een beamer, flipover, of het gebruik van een lunch behoren tot de mogelijkheden. Kies voor zelfstandig gebruik van de ruimte of laat u bedienen door een gastvrouw. Uw vergadering is helemaal compleet met een creatieve brainstorm of alternatieve teambuildingsopdracht als intermezzo.

Het is mogelijk om de ruimte te huren buiten de openingstijden. Atelier Anders is vrijdag en zaterdag van 13:00 tot 17:00 open voor bezoekers.

Aanwezig:

  • Tafel (1 x 3 meter)
  • 2 banken à 3 meter
  • 2 stoelen met rugleuning
  • 6 krukken
  • Gratis wifi
  • Vrij gebruik van het terras

Unieke intermezzo
Maak je bijeenkomst of vergadering onvergetelijk, door af te wisselen met één van de inspirerende intermezzo’s van Atelier Anders. Deze inspirerende activiteiten zijn voor groepen tot 12 personen te boeken.

Creatieve brainstormsessie
Als kunst galerie en werkplaats is het niet moeilijk om creatief aan de slag te gaan bij Atelier Anders. Maar het doel van een brainstormsessie hier, is om met deze activiteiten verder te komen in je eigen beroepspraktijk. Geef aan waar je als club of bedrijf een keer over wilt brainstormen, dan zoekt Atelier Anders een bijpassende opdracht. Zodat dit niet alleen een fijne onderbreking van de vergadering wordt. Maar ook een daadwerkelijke aanvulling van de bijeenkomst.
€35,- per half uur

Unieke teambuildingsopdracht
Atelier Anders is in het bezit van meerdere korte teambuildingsopdrachten. We beslissen samen (dat is al een goede team opdracht) welke opdrachten we gaan doen in de gereserveerde tijd. Het is ook mogelijk om van te voren te bespreken waar jullie als team aan willen werken.
€30,- per half uur

Art Based Learning
Een unieke methode waarbij u niet leert over kunst, maar door goed te kijken, gaat u leren van kunst. Het biedt u de mogelijkheid om nieuwe inzichten te krijgen door kunst.
€55,- per uur

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
De galerie is uitsluitend te huren buiten de openingstijden. Atelier Anders is vrijdag en zaterdag van 13:00 tot 17:00 open voor bezoekers.
Galerie voor een groep tot en met 12 personen: €25,- per uur | €75,-1 dagdeel (3 uur) | €120,- 2 dagdelen (6 uur) | €150,- 3 dagdelen (9 uur)
Selected Value: 1
€10,- TV (heeft USB en HDMI aansluiting) | €50,- Beamer | €22,50 Flipover met stiften
Het tarief wordt berekend aan de hand van het aantal uur en het aantal gasten. Zie de pdf prijslijst.
€25,- per uur - de gastvrouw bedient de gasten van koffie en thee tijdens het bezoek.
Als u bij deze optie 'Nee' heeft ingevuld, dan hoeft u de volgende vragen waar 'Lunch' voorstaat niet in te vullen. Heeft u 'Ja' ingevuld, graag de 'Lunch' vragen beantwoorden.
(Uitleg over picknickmand)
Op dit tijdstip zorgen we er voor dat de lunch klaar staat.
Op dit tijdstip komen we de lunch ophalen, of in het geval dat u de picknickmand alsnog mee wilt nemen, komt u deze terug brengen. U leent de mand voor één dag.
Selected Value: 0
Selected Value: 0
Een extra picknick kleed (130 x170 cm) huren kost €7,50
€35,- per half uur - Creatieve brainstormsessie | €30,- per half uur - Unieke teambuildingsopdracht | €55,- per uur - Art Based Learning