Open poëzie avond – afgelast

De open poëzie avond op vrijdag 17 april 2020 van 19:30 tot 21:30 uur is vanwege de huidige omstandigheden tot op heden afgelast. Deze avond zal op een ander moment gaan plaatsvinden.

Deze is gratis toegankelijk voor dichters en poëzieliefhebbers. Tijdens deze avond mogen dichters hun eigen werk of poëzieliefhebbers gedichten van anderen voordragen. We maken er met elkaar een inspirerende avond van.

De in Schaijk wonende Marianna van Vugt dicht en is werkzaam voor het Poëziecentrum Nederland. Ze wil graag het poëzieklimaat in Landerd proeven. Peilen of er draagvlak is voor mooie poëzieprojecten. Op deze avond wil ze haar passie delen met andere liefhebbers. Atelier Anders steunt alle kunsten. Lia Verstegen ontvangt de dichters en poëzieliefhebbers in haar ruimte.

Tijdens deze avond kun je ook genieten van de expositie ‘Wanderer’ met werk van Mirjam Withaar en Leonie van den Ende in de galerie. Zij dwalen door de natuur en laten zich verwonderen door de ongereptheid ervan. Withaar werkt voornamelijk in keramiek en vilt en van den Ende maakt veelal foto’s en etsen.

Op 17 april ben je vanaf 19 uur van harte welkom om binnen te lopen. Te kijken en te blijven om te luisteren. Vergeet vooral niet om je favoriete poëziebundel mee te nemen.