Om het hoekje – Sarah van Rossem

De galerie van Atelier Anders toont werk op een plek, waar slechts een select groepje bezoekers vaak van genieten. Het gaat om het muurtje bij de keuken. Atelier Anders wil meer mensen uitnodigen om ook om dat hoekje te kijken.

Aangezien dat het werk om het hoekje niet direct bij de huidige expositie hoort wordt er vaak te weinig aandacht aan besteedt. Daarom presenteren we: ‘Om het hoekje’. Een sneller wisselende expositie van enkele werken die de speurende bezoekers laten verrassen.

Sarah van Rossem – maart 2020

Deze maand zijn er zes cyanotypie drukken van Sarah van Rossem te zien. Ze zijn onderdeel van een serie van acht onder de titel: Grenzeloos ontdekken. Eén van de drukken is eerder al in Museum Jan Cunen getoond. Cyanotypie is een techniek waarbij licht gevoelig materiaal door bewerking een cyaan-blauwe afdruk achterlaten.

Sarah van Rossem laat zich inspireren door haar verre reizen. De foto’s die ze op deze reizen maakt, bewerkt ze handmatig in een doka. Ze probeert met de beelden het gevoel van de reis te benadrukken en over te brengen op de kijker.

Ter inspiratie van het werk van Sarah van Rossem heeft Atelier Anders een cyanotypie workshop ontwikkeld. Deze kunt u zelf boeken vanaf 4 personen, of aansluiten bij een ingeplande workshop. Vrijdag 15 maart 2020, van 14:00 tot 16:00, is er nog plek vrij aan de workshop tafel. Kosten voor de workshop bedragen €31,50 p.p. Neem contact op via info@atelier-anders.nl of 06-25641933.