Om het hoekje – Roos

De galerie van Atelier Anders toont werk op een plek, waar slechts een select groepje bezoekers vaak van genieten. Het gaat om het muurtje bij de keuken. Atelier Anders wil meer mensen uitnodigen om ook om dat hoekje te kijken.

Aangezien dat het werk om het hoekje niet direct bij de huidige expositie hoort wordt er vaak te weinig aandacht aan besteedt. Daarom presenteren we: ‘Om het hoekje’. Een sneller wisselende expositie van enkele werken die de speurende bezoekers laten verrassen.

Roos Marthe Thijsen – juni 2020

De Lithse kunstenares Roos Marthe Thijsen heeft een jaar lang gewerkt aan haar project ‘one drawing a day’, waarbij ze elke dag een tekening heeft gemaakt geïnspireerd op de natuur. Haar tekeningen, veelal op verschillende papiersoorten op A4 formaat, zijn getekend met inkt, koffie en natuurlijke voorwerpen.

De complete serie is getoond door het Museum zonder muren, in het tbc-huisje in de bostuin van Els Börger in Veldhoven. Kijk om het hoekje en speur tussen de tekeningen van Thijsen.