Op 7 februari 2020 openen kunstenaars Charissa van Dijk en Marit Goossens het expositie-seizoen bij Atelier Anders met hun expositie SKIN – Silicone. Hun bijzondere samenwerking levert spraakmakende beelden op. Het is hun doel om gesprekken te openen. Kom kijken en discussieer.

Designer Charissa van Dijk laat zich graag inspireren door onderwerpen als lichamelijkheid en kwetsbaarheid. Voor haar project ‘Look at my nipple’ ontwierp ze kledingstukken, waarbij het lichaam zichtbaar is en de beschermende functie wegvalt. Met haar project wil ze vragen oproepen over het zichtbaar zijn van de vrouwelijke tepel.

Dit project is door fotografe Marit Goossens in beeld gebracht en heeft er diverse ladingen aangegeven. Deze samenwerking is al eerder getoond in Museum Jan Cunen en de ontwerpen van van Dijk in Museum Arnhem.

Verder tonen ze hun nieuwe werk ‘Silicone’ waarbij ze weer in gesprek willen gaan met het publiek. Ditmaal richten zij zich op plastische chirurgie. Zowel de gezichtsobjecten van Charissa van Dijk als de verhalende foto’s van Marit Goossens zijn te bezichtigen.

U ben van harte welkom tijdens de opening op 7 februari. Om 19:00 zijn de deuren geopend en om 19:30 zal het openingswoord plaatsvinden. Tot 22:00 bent u welkom om deel te nemen aan de conversatie en heeft u de gelegenheid om de kunstenaars vragen te stellen. De expositie is te bezichtigen tot en met 21 maart 2020.