Parfum maken

workshop parfum maken, workshop parfum samenstellen, douchegel maken, vrouwen workshop, dames workshop, familie workshop, vrijgezellenfeest workshop.

Geurende kunst.

De geurende kunst van het parfum is een kunst die ongrijpbaar lijkt en niet met het blote oog te zien is. De neus is altijd nog een raadselachtig zintuig. Tijdens deze workshop krijgt u niet allen inzicht in ons reukorgaan, maar ook hoe kunstenaars het gebruiken voor hun beeldende werk. Aan het eind van deze workshop gaat iedereen naar huis met een zelf samengesteld badschuim en een eigen gecomponeerd parfum.

“Niets zo persoonlijk als uw eigen gemaakte parfum.”

Lesinhoud: tijdens deze creatieve workshop wisselen de informatieve en actieve onderdelen zich geleidelijk af. We starten met de werking van het reukorgaan en testen onze neus. Daarna volgt er informatie over de geschiedenis en maken we een start met het componeren van een geur symfonie. Hierna verdiepen we ons in het imago van een parfum en kijken we welk imago het beste bij u past. Hierop wordt het definitieve parfum samengesteld.

Het is verstandig om tijdens deze workshop geen zware parfum te dragen

parfum maak workshop, zelf parfum maken, zelf parfum samenstellen, parfum maak workshop Noort-Brabant, parfum lessen, geur cursus, familie workshop, bedrijfsuitje Noort-Brabant
Ga samen op ontdekkingsreis door de wereld van aroma’s.

Duur: 2 uur
Prijs: €29,50 p.p.
Aantal deelnemers: 4 tot 15 personen bij Atelier Anders. Tot 50 personen op locatie (mits de 1,5 meter afstand bewaard kan worden).

Reserveren is ook mogelijk buiten de openingstijden van Atelier Anders.

Het is mogelijk om deze workshop op locatie te reserveren. Hierbij komt een reiskosten tarief van €12,- tot 40 km vanaf Atelier Anders. Extra kilometers krijgen een heffing van €0,30 per kilometer.

Terug naar workshops