Parfum maken

Een kunst die ongrijpbaar lijkt en niet met het blote oog te zien is, is de geurende kunst van het parfum. De neus is altijd nog een raadselachtige zintuig. Tijdens deze workshop krijgt u niet allen inzicht in ons reukorgaan, maar ook hoe kunstenaars het gebruiken voor hun beeldende werk.

Tijdens deze creatieve workshop wisselen de informatieve en actieve onderdelen zich geleidelijk op. Aan het eind van deze workshop gaat iedereen naar huis met een zelf samengesteld badschuim en een eigen gecomponeerd parfum.

Tijdens deze workshop wordt u voorzien van koffie, thee en iets lekkers. Het is verstandig om tijdens deze workshop geen zware parfum te dragen.

parfum maak workshop, zelf parfum maken, zelf parfum samenstellen, parfum maak workshop Noort-Brabant, parfum lessen, geur cursus, familie workshop, bedrijfsuitje Noort-Brabant
Ga samen op ontdekkingsreis door de wereld van aroma’s.

Aantal deelnemers: 6 tot 12 personen bij Atelier Anders. Tot 30 personen op locatie.
Tijd: 2 uur
Prijs: €29,50 p.p.

Reserveren is ook mogelijk buiten de openingstijden van Atelier Anders.

Het is mogelijk om deze workshop op locatie te reserveren. Hierbij komt een reiskosten tarief van €12,- tot 40 km vanaf Atelier Anders. Extra kilometers krijgen een heffing van €0,30 per kilometer.

Terug naar workshops