Workshop Monotype

Bent u opzoek naar een kunstzinnige en toegankelijke workshop, met gegarandeerd een verbluffend resultaat voor elke deelnemer. Dan is monotype de workshop voor u.

Kom tot het mooiste resultaat door professionele begeleiding van kunstdocent Lia Verstegen en kunstenaar Sarah van Rossem. Ga los in deze ontzettend leuke en eenvoudige techniek en ga naar huis met diverse mooie afdrukken als aandenken. Ervaring is niet vereist.

“Zoveel mooie afdrukken in zo’n korte tijd!”

De workshop is opgebouwd met verschillende techniekkaarten, zodat iedereen in zijn eigen tempo en op eigen niveau kan werken. Enkele techniekkaarten zijn opgedragen aan bestaande kunstenaars, die u inzicht in hun werkwijzen verschaffen. Experimenteer en ontdek met deze ambachtelijke en veelzijdige techniek.

Laat uw inspireren in de galerie of reserveer de workshop op locatie, voor grotere groepen.

Aantal deelnemers: vanaf 8 tot 12 personen bij Atelier Anders. Tot 30 personen op locatie.
Tijd: 2 uur
Prijs: €30,50 p.p.

Workshop monotype – Bedrijven

Monotype is een toegankelijke techniek, waar iedereen zijn eigen draai aan kan geven. Speciaal voor bedrijven biedt Atelier Anders een opmaat service aan. Zo is de workshop zeer geschikt om aan te laten sluiten op een thema naar keuze. Of komen vaardigheden als samenwerken, communiceren en reflecteren meer aanbod.

Ook is het mogelijk om het resultaat van de workshop tot een hoger niveau te tillen, door het in een gezamenlijke expositie op het bedrijf te presenteren. Creativiteit vergroot de positiviteit en geeft energie. Gedeelde positieve ervaringen schept een band en is een meerwaarde bij teambuilding.

“ik heb mijn personeel nog nooit zo hard zien werken”

Krijg weer nieuwe inspiratie en leer elkaar om een andere manier kennen.

Aantal deelnemers: 6 tot 12 personen bij Atelier Anders. Tot 30 personen op locatie.
Tijd: 2 uur
Prijs: €25,- p.p. excl. Btw

Reserveren is ook mogelijk buiten de openingstijden van Atelier Anders.

Het is mogelijk om deze workshop op locatie te reserveren. Hierbij komt een reiskosten tarief van €12,- tot 40 km vanaf Atelier Anders. Extra kilometers krijgen een heffing van €0,30 per kilometer.