Taart schilderen

Een kunstwerk om je tanden in te zetten.

Atelier Anders heeft de meest feestelijke workshop: taarten schilderen. Dit is niet zomaar een vrolijke taart, maar een kunstzinnig hoogstandje op elk feest.

We laten ons inspireren door de schilderijen van Nederlands trots, Vincent van Gogh. Zijn met dikke klodders geschilderde meesterwerken, nodigen uit om los te gaan met kwast en paletmes.

Tijdens deze workshop krijgt u niet alleen honger, maar ook interessante van Gogh feitjes voor uw kiezen. U doorloopt in het kort zijn leven en laat u inspireren door zijn werken.

U werkt met eetbare materialen zodat uw kunstwerk in zijn geheel gegeten kan worden. We bouwen eerst een mooi canvas van cake met slagroom en/of fruit vulling, die we bekleden met fondant. Daarna kiest u een kunstwerk en kijken we samen hoe u deze afbeelding het beste met suiker crème, marsepein en andere taart decoratie kunt opbouwen.

U gaat naar huis met een waar kunstwerk om van te smullen.

Datum: zaterdag 2 november

Tijd: 13:30 – 16:00

Kosten: €31,50


U dient zich voor deze workshop aan te melden.
Dit kan via telefoon +31(0)625641933 of per e-mail naar: info@atelier-anders.nl

Als je jarig bent trakteer je. Daarom verloot Atelier Anders onder de nieuwsbrief lezers 2 plaatsen aan de workshop tafel op 2 november en mogen ze gratis een van Gogh taart maken. Tot en met 27 september kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief en maakt u kans op deze super leuke prijs.

U als trouwe nieuwsbrief lezer maakt automatisch kans.