Taart schilderen

Een kunstwerk om je tanden in te zetten.

Atelier Anders heeft de meest feestelijke workshop: taarten schilderen. Dit is niet zomaar een vrolijke taart, maar een kunstzinnig hoogstandje op elk feest.

We laten ons inspireren door de schilderijen van Nederlands trots, Vincent van Gogh. Zijn met dikke klodders geschilderde meesterwerken, nodigen uit om los te gaan met kwast en paletmes.

Tijdens deze workshop krijgt u niet alleen honger, maar ook interessante van Gogh feitjes voor uw kiezen. U doorloopt in het kort zijn leven en laat u inspireren door zijn werken.

U werkt met eetbare materialen zodat uw kunstwerk in zijn geheel gegeten kan worden. We bouwen eerst een mooi canvas van cake met slagroom en/of fruit vulling, die we bekleden met fondant. Daarna kiest u een kunstwerk en kijken we samen hoe u deze afbeelding het beste met suiker crème, marsepein en andere taart decoratie kunt opbouwen.

U gaat naar huis met een waar kunstwerk om van te smullen.

Op 27 april vieren we met zijn alle koningsdag. Voor deze feestelijke gelegenheid wilt u natuurlijk de meest unieke taart op tafel. Schilder je eigen koningswaardige taart!
We laten ons inspireren door de schilderstijl van Nederlands tros Vincent van Gogh. En verder komen er diverse vaderlandse ontwerpen voorbij. U bent vrij in uw eigen ontwerp.
Een completen taart schilderen kan soms een flinke klus zijn. Het is bij deze workshop dan ook mogelijk om voor € 45,- met twee personen aan één taart te werken. Wilt u liever zelfstandig een eigen creatie maken van heeft u voor € 32,- niet alleen het kunstzinnigste hoogstandje voor jou feestje, maar ook een leuke middag bij Atelier Anders.

Datum: zaterdag 25 april

Tijd: 13:30 – 16:00

Kosten: €32,- p.p. of € 45,- voor twee personen die samen één taart maken. 
Deze workshop wordt uitgevoerd door: Lia Verstegen

U dient zich voor deze workshop aan te melden.
Dit kan via telefoon +31(0)625641933 of per e-mail naar: info@atelier-anders.nl