Picknickmand

Het is mogelijk om een picknickmand te huren bij Atelier Anders. Waarom een picknickmand en geen gedekte tafel als lunch? Atelier Anders geeft ook workshops in de natuur en mensen overal de gelegenheid bieden om van een lunch te genieten.

Een picknickmand bestelt u vanaf 2 personen. Daarna betaalt u per persoon bij. Elke picknickmand bevat één picknickkleed. Een extra kleed is bij huren is mogelijk.

Lekkere lunch

Lekkere Lunch
De lekkere lunch mand bevat twee zachte broodjes, margarine en zoet beleg. Verder nog een stukje fruit en per persoon een koekje of cakeje. U krijgt sinaasappelsap of water en thermosfles koffie of thee naar keuze mee.
€35,- mand voor 2 pers.
€10,- p.p. extra

Picknick compleet
Een complete picknickmand heeft alles voor een goede normale lunch. Zo zitten er per persoon twee broodjes en margarine in de mand. Daarbij doen we diverse soorten beleg, zoals kaas, vlees en zoet. U kan ook nog eens een gekookt eitje tikken. We zullen het zout niet vergeten. Tot slot is er ook nog een stukje fruit en koek of cakeje om van te snoepen. Bij deze mand hoort ook sinaasappelsap of water en een thermosfles koffie of thee.
€38,- mand voor 2 pers.
€12,- p.p. extra

Picknickmand extra groen
Buiten de twee standaard broodjes, margarine en zoet beleg, zal er extra veel groen aanwezig zijn. Zo bevat deze picknick mand een lekker gekookt eitje en diverse gesneden groenten om je eigen broodje gezond te maken. De mand krijgt ook een salade en twee stuks fruit per persoon. U krijgt sinaasappelsap of water en een thermosfles koffie of thee naar keuze mee.
€40,- mand voor 2 pers.
€12,50 p.p. extra

Download hieronder de Picknick bestellijst in pdf zodat u rustig alle mogelijkheden kunt nakijken.

Direct een picknickmand aanvragen: